MENU

Sayes is een grafisch ontwerpbureau dat alles verzorgt op het gebied van grafische vormgeving. Wij helpen je om jouw doelgroep effectief te bereiken op een manier die past bij jouw organisatie.

“Dit is precies wat we zochten in een ontwerp!” is wat we het liefst horen. Daarom zetten wij ons altijd meer dan 100% in om een uniek, scherp, effectief, maar vooral te gek ontwerp voor jou te maken! Of het nu gaat om het vormgeven van een logo, uitnodiging of een complete huisstijl, Sayes heeft ruime ervaring op het gebied van grafische vormgeving en we streven ernaar jou dat “Yes!” gevoel te geven.

Learn to say ‘No’ to the good so you can say ‘Yes’ to the best.

– John C. Maxwell – 

IDENTITEIT

Sayes is er voor startende ondernemingen die nog niet goed weten wat ze willen uitdragen met hun bedrijf. Maar ook voor gevestigde bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe uitstraling. Wij helpen je om de visie en kernwaarden, oftewel de identiteit van jouw organisatie te vertalen in een krachtig concept.

Icoon identiteit 2 Sayes

STERK BEELD

Een krachtig concept is een goede basis, dat vervolgens verbeeld moet worden. Sayes streeft ernaar om de unieke aspecten van jouw organisatie uit te lichten en in beeld te vatten.

Icoon beeld 2 Sayes

MAATWERK

Om tot een ontwerp te komen dat helemaal aan jouw wensen voldoet, is een goede samenwerking van groot belang. Daarom houden we je tijdens het ontwerpproces goed op de hoogte en is er voldoende ruimte voor feedback en aanpassingen.

Icoon proces 2 Sayes

Eric van Schouwenburg, MarketEagle

"Snelle opvolging en origineel ontwerp!"

Hein Smits, FenS Fotografie

"Topontwerper die goed luistert naar de opdrachtgever om zo tot een perfect logo te komen. Aanrader dus"

Wouter Steeneveld, De Vang - eten & drinken

"Mooie ontwerpen, uiterst bereidwillig"